DE VÂNZARE Hotel, Skopje, Skopje, Macedonia, Slave Delovski 18

DE VÂNZARE - Cod. 38773

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 950 m²
  • Camere: 25
  • Podea: 5

Tipul de proprietate: hotel de 4 stele
Țară: Macedonia
Oraș: Skopje
Anul construcției: 2004
Anul renovat și modernizat: 2011
Camere: 25
Dimensiunea lotului: 950 m2
Restaurant: Da
Sala de conferințe: Da
Culori: roșu închis și aur
Marcă și siglă protejată: Da
Ocuparea hotelului: 40%

Descriere proprietate:
Hotelul este situat în zona rezidențială Skopje, într-un cartier liniștit și liniștit, la 1 km de centrul orașului. Este un hotel de tip boutique de 25 de camere, ideal pentru călătorii de afaceri și de familie.
Hotelul dispune de o parcare frontală pe stradă pentru maxim 3 mașini sau un autobuz și o parcare deschisă pentru max. 5 mașini. Are 4 etaje și subsol: restaurant, birou de manager și toalete în subsol; holul, biroul frontal, toaleta, 5 camere și camera de întâlnit la etajul 1, 6 camere la etajul 2, 7 camere la etajul 3 și 7 camere la etajul 4. În curtea din spate a hotelului există o sală de ședință închisă, adaptabilă ca restaurant, cu o capacitate de 40 de persoane. În restaurant servim micul dejun tip bufet numai între orele 07:00 și 10:00, iar după micul dejun restaurantul este deschis numai oaspeților hotelului. Restaurantul este de asemenea adaptabil ca o sală de conferințe cu o capacitate totală de 50 de persoane.
Capacitatea totala a camerei este de 54 de persoane: 4 camere single, 16 camere twin, 4 camere duble si 1 apartament (pat king-size + doua paturi suplimentare). Există o opțiune pentru 6 paturi suplimentare în camere duble sau camere duble. Fiecare cameră este mobilată cu o ușă cu cheie electronică, sistem SOS în baie, sistem de alarmă de incendiu, mochetă ignifugă, mobilier din lemn, ferestre izolate fonic din aluminiu, minibar, televizor LCD, aer condiționat, încălzire centrală și telefon. Fiecare cameră are o baie privată cu duș, săpun, șampon și dozatoare de hârtie igienică și uscător de păr. Paturile unice au dimensiuni de 100 x 200 cm sau 120 x 200 cm, iar paturile duble sunt de 180 x 200 sau 160 x 200 cm (depinde de dimensiunea camerei). Trei camere au un balcon.
Hotelul are un lift de la hol până la etajul 4, scări de la restaurant până la etajul 4 și scări în aer liber la restaurant, sală de ședințe în curtea din spate și birou frontal. Hotelul este asigurat 24/7 cu supraveghere video.
Hotelul funcționează în principal cu companii, instituții de stat, organizații neguvernamentale, ambasade, familii, călătorii de afaceri, dar și cu agenții de turism din întreaga Europă.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB